DIF - Kalmnar idag 19.00 och den 3/9 är det bortamöte mot Helsingborg!

Hej igen!

Idag möter vi Kalmar hemma på Stockholms Stadion. Score är det som gäller från kl. 18.00. Matchen börjar 19.00 och jag kommer nog att komma runt den tiden. Det finns inte så mycket mer att skriva mer än att 3p skulle kännas overhört skönt nu när det är 3-4 lag som hänger på i guldstriden.

Den 3/9 åker en bil ner till Helsingborg. Just nu är det 4st som 100% ska åka. Finns intresset så säg bara till. Ju fler desto roligare.

//Putte

idag är det IFK Skattefusk - DIF!!!

Idag är det som sagt IFK Skattefusk - DIF. Magro verkar vara klar för sitt första inhopp efter återkomsten. Pubben som verkar vara hetast är Lilla London på Avenyn. 3p och vi kan dra ifrån.

Matchen börjar kl. 20.00 på nya ullevi och biljetten kostar 140:- i kassan. JK har sektion xyz som vanligt på ullevi.


Kom igen nu så drar vi ifrån i toppen!
FULL FART FRAMMÅT!!!!

// Putte


på måndag möter vi pajjasbajen och på tisdag är det hockey!

Jag vill börja med att tacka Daniel för friplåten och alla andra för en sjukt bra måndag! Djurgården kom till Göteborg och dom bestämde sig för att ta solen med sig. Jag var ute redan vid 1500 med Alex och tog våran första öl på Lilla London! Efter ett tag så mötte vi upp resten av grabbarna och stämningen var på topp. Tiden gick sjukt fort och innan man vist ordet av så var man tvungen att bege sig till arenan. Matchen var ganska medioker men med ett par bira i magen och en sjukt bra stämning på dom dit resta supportrarna så kan man i efterhand tycka att det var en minnesvärd match trotts 1-1 och en utebliven straff. Ja jag vet vi fick en straff men det skulle helt klart vara en till när Enrico vart nedriven av en makrill. Nog om måndagen den 6 augusti 2007 och vidare till dagen med stort D.

MÅNDAG DEN 13 AUGUSTI 2007
Ja på måndag är det derby igen! Djurgården gästar råttsunda och ta emot som hemmalag ett skitigt bajen som vanligt kommer att tända på en hövding innan matchen och bete sig som pundare och drägg.

Mitt förslag är att vi ses på Score där Anil enligt källor redan har bokat bord. Matchen börjar 20.00 och vi ses som vanligt 1timme innan för några vällförtjänta öl. Jag kan iof inte lova att jag drar ner mig i dimman på måndag men man vet ju aldrig!

Vad fan är då snacket om HOCKEY!? mitt i sommaren?
Jo! Djurgården kommer att köra sin första träningsmatch i Oasen (Kungälv) i utkanten av Göteborg! Den 14/8 kl 1900. Skulle det vara så att intresset finns så ställer jag såklart upp med att köra och styra biljetter! Jag kan inte tänka mig att dom kommer att kosta mer är 100.- så är du sugen så ta med en extra hundring till Score så kirrar jag biljett och skjuts! Givetvis är resan FREE! Har du intresse så skicka ett mail till mig på [email protected] .

// Putte

OBS! Nu finns det även en gästbok på sidan! Den ligger under "länkar" i vänstermenyn! "DIFGBG GÄSTBOK"

UPPDATERAD!! semestern är över och på måndag så tar vi tre pinnar!

Ja jag har som många andra haft lite semester och inte bryt mig om att uppdatera bloggen! Solen vägrar skina här på västkusten men i Stockholm verkar den titta fram lite titt som tätt! Jonsson är fri från skada och truppen är så gott dom hel inför måndagens match mot GAS här i stan. Matchen börjar 19.00 på Ullevi.

Innan matchen så är det tänkt att vi ska samlas för grillning och för bira om vädret tillåter! Annars så har JK inte abonnerat någon bestämd pub utan det är fri placering på Avenyn.

Mer information ok Grill å Chill kommer...

Vad har då hänt på min semester?
Ja faktiskt inte speciellt mycket! Jag har tagit det lugnt för det mesta men lite fotboll har det ju blivit! Jag va ju borta i Malmö med ett härligt gäng och kollade på MFF - DIF (1-1) sen så va vi och kollade på DIF - Ellos på skitpubben O´lerys. Matchen var helt sjuk och den kommer man inte glömma i första taget! DIF spelade som ett korplag i 87minuter och låg under med 0-1 när MrQ beslutade sig för att jobba lite för dom pengarna han faktiskt kostar klubben! 0-1 blir till 1-1 och inte nog med det så nickskarvade han på övertid till Koivasto som fastställer slutsiffran 2-1 til DIF!!!!??? Helt sjukt men TACK Q!!!!
Om man bortser från Djurgården så har jag bara kollat på en match och det gjorde jag med min Chelseavapendragare Jasper! Vi åkte på en festtripp till Danmark-Köpenhamn och Bröndby för att kolla in träningsmatchen där som spelades mot just Chelsea! Matchen var stundtals okey men det var verkligen ingen top 10match även fast det vart min första Chelseamatch live i Skandinavien. Matchen slutade 0-2 till Chelsea och båda målen gjordes av Drogba. Mer behöver man inte skriva om den resan! Kommer ärligt talat inte ihåg så mycket annat! =)

Ja ja! Nu vet ni lite om hur min semester va. Hoppas eran har varit minst lika skön. Vi ses på måndag!!!

//Putte


Uppdatering
Nu är det bestämt att vi alla som vill ses på Babar innan matchen! Daniel kommer att vara där och dela ut friplåtar till dom som blivit tilldelade. Kl 1700 samlas vi men självklart kan man gå ditt innan. (Om det är öppet från 1600 kanske?) Jag kommer att vara där kl 1700 men kommer att strosa runt på stan redan vid 1500 så vill ni haka på så är det bara att slå en pling!

//Putte


RSS 2.0