Idag spelar DIF borta mot Örebro

Idag den 25 juni spelar DIF borta mot Örebro.
Det var planerad resa men intresset var lika med 0 så det blir ingen med det.
Nästa resa som vi planerar in är mot Danskarna LÖRDAG!! den 7 juli 2007.
Vill du åka med så anmäl dig i tid! Platserna är begränsade! (9st)

Pris 150:-

Mer information om resan kommer men anmälan görs som vanligt till [email protected]

Åter till matchen idag! DIF har inte vunnit på konstgräs sedan 2004 och det kommer att bli en tuff match på Behrn Arena. Örebro vann senast mot BP med 4-0!
Jag kommer som vanligt inte att dricka och antagligen kommer jag försent =)
Jag har pratat med Haine på Score och vi är som vanligt välkomna men han rekommenderar att vi inte kommer innan 18.30 pga att KIA kommer att sitta på Score innan matchen mot GAS!
På Score´s hemsida står det att dom bara visar GAS-KIA men detta är alltså fel.
För att hitta till Score så gå in på deras hemsida http://www.scorebar.se

Idag bryter vi den onda trenden och vinner på konstgräs mot Örebro.
ALLTID OAVSETT!!

// Putte

Skit derby men resa till Örebro - DIF 25 Juni 2007

Skitiga bajen lyckades sno åt sig 3 pinnar ifrån oss. Men nu är det nya tag som gäller.

Örebro är nästa bortamatch och den spelas på måndagen den 25 Juni. JK har bokat pub och den heter Babar. Den ligger på Kungsgatan 4. Stöl 35 kr. Burgare + Stöl 100 kr.

Jag är jävligt sugen på att ta mig till Örebro, är du?
Skicka ett mail till [email protected]

Pris: 100/150:- Bil/Minibuss

Mer info kommer inom kort!

/Putte

Nytt derby imorgon tisdag den 19 juni 2007

Efter en härlig seger mot sorkarna och en skön seger mot skattesmitarna så är det dags för fylltrattarna att få smaka på DIF. Djurgården som har ett sjukt skadeläge och en Marcus Johannesson som är avstängd kan det bli en riktigt svår match. Men för er som vill kolla på derbyt i Göteborg så föreslår jag som alltid att vi drar oss till Score och senast så hade Anil vart smart nog att boka ett långbord för oss som kom! Det var en härlig uppslutning och jag hoppas på en likadan nu på tisdag. För er som hört av er angående resa eller pubbuppslutningar så är det bara att komma! Alla Djurgårdare är välkomna att sitta ner med oss. Om ni är osäkra på vart vi sitter så fråga i baren så pekar dom ut oss.

Adress till Score och mer information finner ni på http://www.scorebar.se

//Putte

DIF - IFK Skattesmitarna idag den 12 Juni 2007 kl 19.00

Ja då va det äntligen dags för lite med Djurgården!!! Det har vart ett lite break med EM-fotboll och annat skoj men nu börjar allvaret igen. Djurgården möter våran nuvarande hemstad gbg. Matchen börjar kl 19.00 och Score är den tilltänkta pubben som vanligt. Det är sommar och en del är säkert borta på semestrar eller liknande men för er som är hemma så är det bara att droppa förbi.

Förra årets möten
Göteborg-DIF 3-2
DIF-Göteborg 1-0

Domare:
Martin Hansson

Truppen och mer information om matchen hittar ni på DIF.se
Länk: http://www.dif.se/sidor/match/match.asp?highlight=infor&id=2309

// Putte


Gröndals IK, Derby, Sverige, Sverige och Skattefusk...

Hallå!

Idag är det 10 dagar sen DIF spelade det prestigefyllda Stockholmsderbyt mot råttorna. Det slutade som vi alla vet men 3-1 och en sjuk bakfylla. Den 28/5 är en dag jag sent kommer att glömma! Men det är inte den enda fotbollen som har spelats sen jag skrev här sist.

 

Dagen innan derbyt spelade mitt gamla pojklag Gröndals IK som nyligen gått upp i Div 1 norra för första gången i historien. Dom tog an Östersund på hemmaplan och jag gick ditt med en polare. När vi kommer fram (som vanligt när det gäller mig 10min försenat) så står det redan 1-0 till GIK. Matchen var kanske ingen höjdare men den bjöd på ett riktigt snyggt mål av Robin som lobbade in ett inlägg från högerkanten som seglade över målvakten och in mål. Matchen slutade 3-1 till GIK.

 

En annan match jag har vart på är Danmark-Sverige den 2 juni. Resan var helt sjuk jag och fyra polare hoppar på bussen på Nisseterminalen, bakis som fan från kvällen innan sliter vi upp varsin öl. Vi skrålar på och inom loppet av 4timmar så är vi raka som fän och framme i Köpenhamn. Vi slänger i oss en pizzabuffé som ligger nära centralen och beslutar oss för att dra till Swecamp längst bort på ströget. Väl framme och en ny öl slänger vi oss ner på en gräsplätt intill en staty. Vi är alla ganska trötta men efter 1timma där och en lokal skur bestämmer vi oss för att dra om på en närliggande pub. På vägen ditt hittar jag en stackars grabb på 17, 18 år som har däckat helt. Jag sliter med han in på pubben och ger han en öl. Han beslutar att han inte vill ringa upp sina polare utan vill stanna med oss vilket jag inte kan förstå men men. I samma veva som vi sitter på krogen får jag snilleblixt och säljer min biljett till nån jävel och idag är jag sjukt förbannad. Visst att jag är dum i huvudet men så jävla dum kan inte änns jag vara men tydligen så va jag det iaf. Vi kollade på matchen i en stor park brevid arenan och efter det så begav jag mig hem till Sverige medans mitt sällskap skakade rumpa hela natten och åkte sedan vidare till Berlin och en fortsatt eurotripp. Hoppas ni har det skojj grabbar.

 

Igår va jag  på Score och kollade in Sverige-Island. Det var kanske ingen höjdarmatch det heller men 5-0 blev iaf slutresultatet och ett par öl senare sitter jag nu här på jobbet och skriver ner dessa rader som antagligen ingen vill läsa! :)

 

Det viktiga är iaf att det bara är 5dagar kvar tills vi ska möta IFK Skattefusk på Stockholms Stadion. Det var nästan en månad sedan Djurgården spelade match där. Matchen börjar kl 19.00 och om intresse finns så dyk upp på Score vid 18.00. Jag kommer att vara där?

 

Alla luktar fisk i Göteborg?

  

//Putte


RSS 2.0