1-1 Borta i malmö och ellos på besök i stockholm

Efter en bra förstahalvlek och en usel andra så slutade mötet mot MFF 1-1. Davids fick gult kort och är avstängd mot Ellos. Matchen var kanske ingen höjdare men vi var iaf 5 man som åkte ner och det var en ganska bra dag och 4p mot Malmö är faktiskt inte fy skam!

Det finns lite bilder på difgbg.bilddagboken.se men fler kommer upp.

Nästa möte är imorgon lördag på Stockholms Stadion. Matchen startar 18.00 men Score har semesterstängt så i skrivandes stund så är det FlyingScotchman? som gäller! Skriver jag inget annat efter kl 14.00 imorgon så är det det som gäller! Orkar jag så lägger jag in en kart imorgon men känner jag mig rätt så får ni försöka hitta ditt själva men dom flesta vet säkert vart det ligger!
För er som inte vet så är det Ellos som kommer på besök men det är inte säkert att TacosAnders spelar.

Vi ses imorgon!
//Putte

1-0 hemma mot MFF och suget för en bortaresa kanske?

Ja DIF vann hemma mot MFF på ett regnit Stadion men det gjorde inget för Jones målade och ölen flödade. Jag och min svåger Peter va där och vi hade faktiskt sjukt kul. Det kommer upp ett par bilder på difgbg.bilddagboken.se snart!

Nästa match är som sagt borta mot just MFF och det planeras att bli ett bra bortastöd på denna matchen! Jag och Ove hade tänkt att åka ner och är det några fler som är sugna så är det bara att skicka ett mail till [email protected]

Bilen/Minibussen går 12.30 så att ni som jobbar kan sluta vid lunch. Om det inte är någon som ska med som jobbar så kan denna tiden bli tidigare för en eventuel Danmarksresa.

Matchen startar 20.00 på Malmö Stadion och mer information om JK´s resa och planer finns här!

Kom igen nu! ALLA TILL SKÅNE!!!!
//Putte

2-1 Enrico Kung och matchvinnare för andra gången!

Som ni kanske har märkt så är jag inte lika aktiv på sidan som innan. Det har vart fullt upp med annat och endel tråkigheter har hänt privat. Men skit i de nu! Djurgården vann mot Gefle som slog ut oss i Svenska Cupen! Aki kom in och verkar lovande! Matias Concha tackades av och vi önskar han all lycka i sin nya Tyska klubb.

Jag orkar igentligen inte skriva något idag men känner att det är dags med ett nytt inlägg!
Som vanligt så är intresset för DIFGBG resorna NOLL!!!!! Fattar fan inte vad det är med folk!? Jag styr både bil och kör! Det ända ni behöver göra är att dela på bensinen med mig! Ni kan festa åka på bortamatch skrika och leva rövare i bilen men ändå finns inte intresset? Vad gör jag för fel?

Jag har iaf bestämmt mig för att INTE anordna några fler resor för än en förfrågan kommer in! Jag kommer alltså inte föreslå att vi åker på en viss resa utan ni får själva höra av er till mig och kolla om det finns möjlighet att jag kan köra eller låna ut buss/bil!

Nästa match är hemma mot MFF och jag ska ditt! Jag åker bil och det finns tyvärr ingen plats för fler. Hade man vart ute i god tid så hade jag kunnat ta Minibussen.


//Putte
KUNG ENRICO!!!!


RSS 2.0