Snart Möter Vi packet



Så var man hemma efter malmömatchen lite tung söndagkväll men vi kommer igen dags för säsongens viktigaste match hoppas att spelarna känner det oxå så vi ses på puben

FFF HTB

Snart går DIFgbg:s PartyTåg mot syden

Jaha nu börjar det närma sig helg och på Lördag fm åker vi till Malmeo/Kobenhavn och kör lite för-Party ska bli jävligt kul. Nu med en vinst i ryggen mot GAS som kändes rättvis för 1:a gången i år, även lite jävla kämpatakter så det kan kanske bli en trevlig helg. brukar kunna vara en trevlig match mot MFF och bli poäng.
Så det är inget bord bokat, men vill man så går det säkert bra att se matchen på CityPuben.

FFF-HTB
                                                                           


Match mot GAS

Match igen nu mot GAS, vet inte om det är bra eller dåligt att det är 2-3 matcher i veckan. Samling på CITY PUBen. litet citat från JK-sidan Ohly och Reinfeldt:       Hur känner jag igen en Gaisare?
- På skinnvästen alternativt skinnkepsen. Det är sant. De menar att "kärringarna" gillar det, men statistiken på inavel visar annat.
- Osäkerheten. Precis som Bajen tyder den flackande blicken på osäkerhet och en förkärlek till att sniffa gasen ur sprutgrädden.
- Den totala avsaknaden av känsla för mode. Nej nej, fel. Den är densamma på de flesta bönder.
- Jämför med valfri byfåne. Sätt därefter likhetstecken.
- Extremt liten erfarenhet av att vinna något.

Att Gais dessutom sätter absurda priser på sina biljetter för bortaläktaren, ska vi kalla det hybris? Girighet? Välj själv.

FFF


RSS 2.0