Kommande matcher som vi inte får missa!

Okey alla matcher som återstår är fruktansvärt viktiga men jag kommer att satsa på tre av dom.
Den första matchen är givetvis derbyt mot ajk. Jag ska köpa biljetter i början på nästa vecka så dom som vill  haka på på den resan och sitta med mig ska höra av sig senast den 9 september. [email protected]

Sen så har vi ju dom två sista matcherna mot Halmstad borta och BP hemma. Jag har redan köpt biljetter till BP och det är på sektion B. En lite lungnare sektion för att jag ska gå men min systerdotten bl.a.

Halmstad kan bli en rolig resa. Hoppas nu att nu gubbar kan ta tummen ur och haka på på den resan. Det är en SÖNDAG!!!! Fattar ni? Endast 2timmar ifrån gbg. DET FINNS INGA URSÄKTER TILL DEN HÄR RESAN! Söndag den 21/10 på Örjans Vall 17.00. Hur många blir vi?
OBS! Matchen är flyttad till den 22/10 en måndag pga Canal- fittorna!
http://www.dif.se/sidor/nyheter/nyheter.asp?action=view&id=8065&typ=1

Ja så ni vet så är dessa matcher inplanerade. Ni som vill åka kan ju höra av er till [email protected] .

// Putte

Imorgon Måndag drar vi ner till Helsingborg!

Imorgon möter Djurgårdens IF Helsingborg borta och vi tänkte dra ner. Är det någon som är sugen så finns det fortfarande plats kvar i bilen. Vi åker ifrån Universeum (Korsvägen) kl 13.00. Skicka ett SMS eller ett E-mail till mig [email protected] om du vill haka på. Ni som inte följer med kan ju som vanligt sätta er på Score på Bellmansgatan. www.scorebar.se .

// Putte

RSS 2.0