Två LÅNGA LÅNGA veckors uppehåll och en sista bortamatch!!

Nu är det två LÅNGA LÅNGA veckors uppehåll för A-landskamper. Känns inte som att det kunde komma mer olämpligt. Själv mår jag dåligt varje dag, och det blir ju inte bättre av att man faktiskt bor i skitstaden Göteborg. Jag skulle inte kunna tro att DIF skulle kunna ta guldet om det inte var för den fantastiska avslutningen 2005. Avslutning a la 2005 gjorde vi hela 14mål på dom två sista matcherna. Fattar ni!! Fjorton MÅL!!! Det är sinnes! Om inte det

skulle räcka så tog Pa Dembo Turay en staff och sköt själv in en mot Ellos!


Nu när jag har det i baktanke så tror jag att Allsvenskan kommer att sluta till Djurgårdens fördel. Jag tro att både Kalmar och IFK kommer att klara av dom två slutliga matcherna och skrapa ihop 6p var men Djurgården kommer inte att vara sämre! Dom kommer att köra för guld och jag kommer inte att bli förvånad om vi kör över Halmstad med både tre och fyra mål. Men det är inte det som kommer att avgöra allsvenskan i år. Allsvenskan har inte vart så här jämt på år och det kommer den att vara ända in i slutet och in i den sista omgången. Med Djurgårdens tappra krigare kommer att ta sitt ansvar och få till en urladdning a la 2005! Vi kommer att köra över BP och det kommer att bli guld! Jag är säker! Så säker som när jag sjunger med alla i Djurgårdsfamiljen... Djurgår´n till jag dör!


För er som nu har visat intresse och skrivit upp er till Halmstad borta kommer här lite information om resan och biljetter:


Resan startar kl 13.00 så att man iaf kan jobba halvdag eller göra tentor eller vad det nu kan tänkas vara men bussen går absolut senast 13.00.


Vi tar oss till Halmstad och resan beräknas ta ca 30minuter. Under resans första 9minuter så kommer vi INTE att stanna! Inte för mat, godis, porrtidningar, pisspaus eller liknande. Efter detta så kommer vi överres om vart vi ska stanna och när. Man får som vanligt äta och dricka i bussen och skräpp slänger vi i soppåsarna.


Framme i Halmstad så är det fri aktivitet fram tills en timme innan avspark då man sakta kan börja röra sig mot arenan. För er som inte vart på Örjans Vall så är det längre att gå än man tror. Va ute i god tid!


Resan kostar symboliska 50:- och dom som har skrivit upp sig för resan är följande:


Namn

Hela resan

Endast hem

Biljett


   

Anil

  

X

Anil´s jobbarkompis

  

X

Daniel

X

  

Hans J

X

 

X

Magnus K

X

 

X

Martin

X

 

X

Niclas

X

 

X

Ove

X

 

X

Putte

X

 

X

Tomas W

X

 

X

    


Är det så att jag har missat någon eller att något är fel så hör av er till mig omg.

Med vänlig hälsning Reiserlaidaren Putte!


UPPDATERING!

Ni som inte har anmält intresse för biljett får nu köpa på egen hand. Dom nio som står på listan är inköpta och kommer att delas ut när vi kommer fram till Halmstad.

Information om hur ni skaffar en biljett:
http://www.jarnkaminerna.se/nyheter.asp?id=4353

Med vänlig hälsning // Putte!


RSS 2.0