Reserapport Elfsborg - Djurgården 2-2 den 7 maj 2007

Jag droppade in på Stage Door kl 17.05, där satt redan Anil och väntade snällt på oss andra! Han hade knappt hällt i sig halva ölen innan näste man va inne i lokalen! Vi satte oss ner vid ett bort och började små snacka lite om matchen. Vad ska hända? Vilka ska ersätta avstängda Jan Tauer, Andrej Komac och sjuka Johan Arneng? Vilken uppställning kommer det att bli?
När vi just hade blivit varma i kläderna så kommer nästa gäng!
En efter en dök in på Stage Door och innan vi viste ordet av så hade alla hällt i sig ett par öl och klockan hade tickat till 17.50. Det var dags att möta upp resten av rese sällskapet på korsvägen.


Väll mött på korsvägen stod det tre förlorade Djurgårdsbröder och väntade! In i bussen och en snabbräkning och alla va med! 11st blev vi totalt. En bra uppslutning på våran första gemensamma resa. Vi va till och med ute 5 minuter innan utsatt tid!!!


I bussen va de Coca Carola på hög nivå och ölen började sätta sina spår. När vi va 15 minuter ifrån Borås Arena så började ylandet ifrån bakre region. Jag måste kissa! Jag MÅSTE kissa! Hoj hoj tänkte jag men va fan ett par minuter till kan dom hålla sig och puttrade vidare.

När vi va framme så slet grabbarna upp dörren och kastade sig ut för att uträtta sina behov medans vi andra letade P-plats.


Väl framme och inne på Borås Arena ca 18.45.
En hygglig skara Djurgårdssupportrar hade tagit sig till Borås för att se blåränderna spela brallorna av Ellos. Det va kanske inte riktigt vad som hände men det var en ganska underhållande tillställning och bra drag på läktaren. Jag kommer inte gå in mer på matchen än att det var en katastrofal dommarinstas där 5 Djurgårdare fick gult kort och man valde att döma näst intill 100% till Ellos fördel. 2-2 slutade matchen efter mål av Stoltz! och Dahlberg.

Efter matchen drog alla till bussen där vi precis som Djurgården valde att göra ett dubbelbyte.


Mot Göteborg!

När vi skulle köra hem så va de total trafik stockning till utfarten men Anil (våran egna snilleblixt) kom på att vi kanske skulle testa oss på att köra gångvägen ut.

Sagt och gjort så testade vi den lösningen som visade sig vara ett geni drag! 5minuter senare så var vi på motorvägen mot Göteborg. Hemresan tog ca 40 minuter. Efter det så släppte jag av alla på centralen och alla tackade för en lyckad resa.

Jag vill iom denna resa tacka alla som följde med! Kul att träffa lite nya och gamla ansikten. Kul också att intresset var så stort! Det här kan vi bygga vidare på och satsa på vissa utvalda matcher att åka på. Pubuppslutningar är inte heller det omöjligt. Kolla in på bloggen innan nästa match och se vart det bär av nästa gång.

Måste också få in att det känns jävligt skönt med det första poänget på bortaplan för denna säsong. Det är inte omöjligt även fast det satt jävligt långt in.

Tackar även kanske Sveriges genom tidernas sämsta domare Jonas Eriksson.

Inte världens bästa rapport men dock en rapport!

// Putte

Relaterade DIF länkar:

http://www.dif.se/sidor/match/match.asp?highlight=matchrapport&id=2305
Matchrapport (dif.se)

http://www.svenskafans.com/fotboll/dif/artikel.asp?id=168461
Matchrapport (forum 1891)

http://www.11433.net/nyheter_detalj.asp?id=168
Reserapport (11433.net)

Kommentarer
Postat av: Daniel

Tack för en grym resa!
Har nog aldrigt haft en reiseleiter med bättre koll innan - CRED!

Missa inte Magnus reserapport på 11433.net heller!

2007-05-08 @ 23:44:43
Postat av: Putte the reiseleiter =)

http://www.11433.net/nyheter_detalj.asp?id=168

2007-05-09 @ 13:29:37
URL: http://difgbg.blogg.se
Postat av: Magnus

Daniel, agree, även om jag bara hängde på åt ena hållet verkade det preussiskt uppstyrt och det bådar gott för framtiden då tidigare reiseführers har tenderat att släppa greppet alltför tidigt.

Bra styrt, Putte!

2007-05-09 @ 16:32:03
Postat av: Owe

Super-resa
kanon på läktarn
1:a bortapoängen bra kämpat mot gnäll-Anders
in med kongoKim

2007-05-14 @ 09:52:50
URL: http://difgbg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0